• BIST 100

    10158,63%-0,15
  • DOLAR

    32,19% -0,16
  • EURO

    35,03% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2469,06% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,52
Tarih: 21.01.2024 19:35
TİŞÖRT TASARLAYARAK PARA KAZANMAK PRİNTİFY

TİŞÖRT TASARLAYARAK PARA KAZANMAK PRİNTİFY

Kendi işini kurarak para kazanmak isteyen kişiler için birçok farklı seçenek mevcuttur. Printfy ile tişört tasarlayarak para kazanmak bir o kadar kolay... işte tüm detaylar

Ürün tasarımından üretime, depolamadan kargolamaya kadar belirlenmesi gereken birçok seçenek bu seçeneklerin her biri içinse ayrı bir maliyet çıkmaktadır. Printify sizi tüm bu maliyetlerden ve karar verme sürecinden hızlı ve basit çözümlerle kurtarır.
Printify para kazanma yollarına özellikle de tasarımcılar ve küçük işletmeler için en hızlı çözümü sunmaktadır. Peki nasıl? Printify bir Print on Demand hizmetidir, yani talep geldikçe baskı yapılır. Bir tasarımcı veya küçük işletme sahibi olarak yapmanız gereken tek şey ürünlerin üzerindeki baskıları tasarlamaktır. Hazırladığınız tasarımların seçtiğiniz ürünler üzerindeki fotoğraflarını Printify sizinle paylaşır. Ardından yapmanız gereken tek şey ürünleri satmak istediğiniz platformlara bu fotoğrafları eklemektir. Bir ürününüz satıldığında Printify sizin için bu ürünün baskını ve kargolamasını yapacak olan üreticiye siparişinizi iletir. Ürün baskısı tamamlandıktan sonra ürününüz doğrudan müşteriye iletilir. Tişört tasarla para kazan kadar basit bir şekilde ilerleyen bu süreçte hiçbir yatırım maliyeti gerekli değildir. Önceden stok yapma, depolama alanı bulma, kargo şirketleri ile anlaşma yapma gibi birçok maliyet ve iş yükünden Printify sayesinde kurtulabilirsiniz. Hiçbir yatırım maliyeti olmadan sadece yaptığınız tasarımlarla para kazanabilir ve kazandığınız paradan sadece ürün baskı maliyetini ve kargo tutarını Printify ile paylaşabilirsiniz.
Kendi tasarımlarını yapanlar ve küçük işletmesi olanlar için sadece tişört tasarlayarak para kazanmak ve diğer hiçbir sipariş sürecine dahil olmamak oldukça rahat ve kazançlıdır. Printify üretimin büyük bir çoğunluğunu tişörtler üzerine yapılıyor olsa da sistemde kupa, poster gibi geniş bir ürün yelpazesi vardır. Bu şekilde sadece tişört değil kendi tasarladığınız çeşitli ürünlerle müşterilerinize geniş bir ürün grubu da sunabilirsiniz.

Image 2

Printify Nasıl Kullanılır?

PRİNTİFY NASIL KULLANILIR?

Printify üye olmak için tıklayın
Printify tamamen kullanıcı dostu bir ara yüze sahiptir. Bu sayede site üzerinden tüm işlemlerinizi kısa ve kolay bir şekilde tamamlayarak satışa başlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ürünleri seçmek ve uygun ölçeklendirme ile tasarımlarınızı yaratmaya başlamaktır.
Printify kullanmaya hemen başlamak için ilk olarak sitesine giderek Printify referans kodu ile kayıt olursanız avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsiniz. Siteye kayıt olduktan sonra tasarımlarınızı üzerinde görmek istediğiniz ürünleri seçmeniz gerekir. Ürünü seçtikten sonra kendi tasarımlarınızı siteye yükleyebilir veya sitedeki şablonları kullanarak bir tasarım oluşturabilirsiniz. Tasarımınız tamamlandığında seçtiğiniz ürün üzerinde tasarımınızın nasıl gözükeceğini gösteren görsellere ulaşabilirsiniz. Bu görselleri ürünlerin satışını yapmak istediğiniz platformda dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Ürünlerinize satın alma talebi geldiği anda Printify baskı yapacak olan üreticilere bu isteği iletir. Baskıyı yapacak üreticiler, gelen sipariş ile beraber ürününüzü baskıya alır. Baskının tamamlanmasının ardından tasarımlarınızın yer aldığı ürünler müşterilerinize doğrudan kargolanır. Satışın tamamlanmasının ardından sadece baskı ve kargolama maliyeti ödenir ve kalan tutar tamamen kar olarak kalır.
Freelance çalışan tasarımcılar ve küçük işletmeler için maliyetlerin büyük oranda düşürülmesini sağlayan bu sistem sayesinde tasarımlarınızı tüm dünyaya gösterebilme şansını da yakalarsınız. Kendi markanızı oluşturmayı oldukça kolay hale getiren Printify herhangi bir stok yatırımı gerektirmeden özelleştirilmiş ürünlerin satışını sağlamaktadır.

Image 1 1

Printify ile Hangi Platformlarda Satış Yapılır?

Printify Ile Hangi Platformlarda Satış Yapılır?


E-ticaret sitelerinin birçoğunda Printify entegrasyonu bulunmaktadır. Bu entegrasyon sayesinde müşteriler ürünü satın aldığı an Printify satıştan haberdar olur ve herhangi bir işlem yapılmasına gerek kalmadan baskı talebi, baskı yapacak olan üreticiye iletilir.
Küçük işletmelerin satış pazarı olan Shopify ve el yapımı ürünlerin tüm dünyada satışını kolaylaştıran Etsy platformları ile Printify’ın mükemmel bir şekilde çalışan entegrasyonu bulunmaktadır. Bu platformlar üzerinden ürünlerinizi tüm dünya ile paylaşabildiğiniz gibi tamamen dolar geliri de sağlayabilirsiniz.
Eğer satışlarınızı kendi siteniz üzerinden yapmak isterseniz WordPress ile oluşturduğunuz siteleriniz WooCommerce eklentisini kullanarak Printify entegrasyonunu sağlayabilirsiniz. Kendi sitenizde ürün listelemek ve aldığınız ürünlerin siparişlerini Printify’a iletmek WooCommerce ile oldukça kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Ancak bu eklenti kullanılırken sitenizi de geliştirmeniz ve trafiğini arttırmanız gerektiğini de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.
Bir diğer site geliştirme platformu olan Wix ile de Printify entegrasyonu sağlayabilirsiniz. Wix, WordPress’ten farklı olarak sadece sürükleme ve bırakma yönetimi ile web sitesi oluşturmayı sağladığından dolayı özellikle bu alanda geniş bir bilgi birikimine sahip olmayan kişiler tarafından tercih edilse de hızlı ve kolay bir şekilde kendi markasının sitesini oluşturmak isteyenlerin de tercihleri arasında yer almaktadır. Wix ve Printify entegrasyonu sayesinde tasarladığınız ürünlerini sitenize saniyeler içinde ekleyip listeyebilirsiniz.


Türkiye’deki E-Ticaret Platformlarında Printify Kullanılabilir Mi?


Türkiye pazarında yer alan e-ticaret platformlarında Printify ile üretilmiş ürünlerin satışında hiçbir engel bulunmamaktadır. Doğrudan bu platformlar ile bir entegrasyon olmasa da ürünlerin görselleri Printify’dan alınarak bu platformlarda ürünler oluşturulabilir ve bu ürünlerin satışları yapılabilir. Sipariş geldiği zamanlarda da Printify üzerinden baskı talebi oluşturulabilir.
Türkiye’deki e-ticaret platformlarında Printify ile üretilmiş ürünlerin satışında herhangi bir engel olmasa da teknik anlamda diğer platformlara göre daha çok uğraş gerektirir. Buna ek olarak Printify’ın baskı yapacak üreticileri genellikle Avrupa ve ABD’de de yer aldığından dolayı TL ile satılan ürün için dolar üretim maliyeti ödemek ve uzak bir noktadan kargolanmasını talep etmek ürünün maliyetini arttıracağı için Türkiye pazarında fiyatının rakiplere göre yüksek kalmasına neden olabilir. Bu da ürünlerin yüksek satış oranlarına ulaşmasının önüne geçebilir.
Yüksek ürün maliyetine ek olarak yurtdışından gelen ürünlerde kargo süreleri de uzun olabilir. Buna ek olarak gümrükte bekletilme, gümrük vergileri gibi durumlar da göz önüne alındığında hem uzun süreli siparişler hem de yüksek maliyetlere sebep olabileceğinden dolayı Printify ile yapılan tasarımların yurtdışındaki platformda satılması hem siparişlerin hızlı bir şekilde tamamlanmasını hem de yüksek kar oranları sağlar.

 

Printify Üye Ol TIKLA

HABER MERKEZİ


LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 32 1 3 65 99
2.Fenerbahçe 36 29 1 6 61 93
3.Trabzonspor 36 19 13 4 16 61
4.İstanbul Başakşehir 36 17 12 7 11 58
5.Beşiktaş 36 16 13 7 6 55
6.Kasımpaşa 36 15 14 7 -4 52
7.Alanyaspor 36 12 10 14 3 50
8.Rizespor 36 14 15 7 -8 49
9.Sivasspor 36 12 12 12 -10 48
10.Antalyaspor 36 11 13 12 -6 45
11.Adana Demirspor 36 10 12 14 -2 44
12.Samsunspor 36 11 16 9 -8 42
13.Kayserispor 36 11 14 11 -12 41
14.Konyaspor 36 9 14 13 -11 40
15.Ankaragücü 36 8 13 15 -4 39
16.Gazişehir Gaziantep 36 10 18 8 -10 38
17.Fatih Karagümrük 36 9 17 10 -3 37
18.Hatayspor 36 8 15 13 -9 37
19.Pendikspor 36 9 18 9 -30 36
20.İstanbulspor 36 4 25 7 -45 16