Görevine yeni başlayan Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kuruluna başarı dileklerini ileten Aydın "Sebat ruhunu yaşatanlara teşekkür ediyor, bu ruhun geleceğe taşınması için elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu ifade ediyorum." dedi.
Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanımız Atalay Armutçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Milletvekilimiz Yavuz Aydın'a kulübümüze gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bölgemizin güçlü spor kültürünü yaşatmak ve gençlerimize en iyi imkanları sunmak adına çalışmaya devam edeceğiz," şeklinde konuştu.
Başkan Armutçu, Milletvekili Aydın'a 61 numaralı "Yavuz Aydın" yazan Sebat Gençlik Spor forması hediye etti.
Milletvekili Aydın'a ziyaretinde İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Erkan ile Akçaabat İlçe Başkanı Furkan Yetim de eşlik etti.