Tarih: 03.12.2025 16:03

ÖZEL ÖĞRENCİLER ‘ENGELLENEMEZ HİKAYELERİNİ’ YAZDI

Facebook Twitter Linked-in

Akçaabat Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akçaabat Belediyesi iş birliğinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü kapsamında özel bir program düzenlendi. İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi salonunda "Engellenemez Benim Hikayem" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte özel öğrenciler unutulmaz ve keyif dolu anlar yaşadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda özel öğrenciler, velileriyle birlikte 3 Aralık'ın anlam ve önemini yansıtan dövizler taşıyarak kortej yürüyüşü yaptı. Coşku içinde geçen yürüyüşün ardından sahneye çıkan özel öğrenciler ritim gösterileriyle büyük beğeni topladı. Program, yine özel öğrencilerin koro halinde sunduğu müzik dinletisiyle renklendi.

Etkinlik boyunca öğrenciler için çeşitli oyun alanları oluşturuldu, palyaço gösterileriyle eğlence zirveye taşındı. Özel öğrencilerin neşesi ve mutluluğu salona hakim olurken aileler de bu anlamlı güne ortak oldu. Renkli görüntülere sahne olan program, öğrencilere hediye dağıtılmasıyla sona erdi.

Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, Belediye Başkan Vekili Davut Gerigelmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, Türk Kızılay Akçaabat Şube Başkanı Saadettin Balcı, eğitimciler, veliler ve çok sayıda öğrenci etkinliğe katılarak özel bireylere destek verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —