10372,04%-0,10
41,32% 0,08
48,48% -0,05
4843,95% 0,33
7896,98% 0,73
Nesine 3. Lig 3. Grup’ta 2. Hafta maçları bugün oynandı. Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda Artvin temsilcilerinden Hopaspor’u ağırlayan Sebat Gençlik, karşılaşmayı ikinci yarıda Ahmet Arda Tuzcu’nun attığı golle 1-0 önde tamamladı.
Emre Küçük, Sinan Ertinğü ve Mustafa Soner Yüce hakem üçlüsünün yönettiği maça Ertuğrul Bağ, Abdulkadir Öksüz, Talha Özcan, Ahmet Arda Tuzcu, Rahmi Can Mutlu, Furkan Şan, Sefa Küpeli, Yasin Dülger, Onur Seis, Rahmi Salih Kaya ve Harun Özcan ilk on biriyle çıkan takımımız ilk yarıda baskın bir futbol ortaya koymasına rağmen aradığı gole bir türlü kavuşamadı.
Gol ayakları Samet Bulut ve Veysel Sönmezsoy’un sakat olması nedeniyle hücum gücü eksik kalan takımımız ilk yarıda kazandığı 3 mutlak gollük pozisyonda topu filelerle buluşturamayınca ilk yarı golsüz beraberlikle tamamlandı.
İkinci yarıya da ilk onbiriyle başlayan takımımız baskın futbolunu yine sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla Hopaspor’u bunaltan takımımızın aradığı golü bulamaması Teknik direktör Turgay Karslı’yı oyuncu değişikliğine zorladı. 65. Dakikada Rahmi Can Mutlu’nun yerine Zekeriya Berk Bulut’un dahil olmasıyla ataklarını daha da sıklaştıran takımımız 72. Dakikada aradığı gole Ahmet Arda Tuzcu ile ulaştı ve 1-0 öne geçti.
83. dakikada Talha Özcan’ın yerine Muhammet Doğukan Kalkışım’ı dahil eden takımımız ikinci gol arayışını da sürdürdü.
90+2. Dakikada Harun Özcan’ın yerine Yusuf Kaan Arslantürk’ü, Ahmet Arda Tuzcu’nun yerine Bican Tibukoğlu’nu, Sefa Küpeli’nin yerine de Boran Tütinci’yi dahil eden takımımız 7 dakika uzatılan maçı 1-0 önde kapattı.
3 puanı hanesine yazdıran takımımız puanını da 4’e yükseltti.