Tarih: 19.04.2024 13:48

AK KADINLAR’DAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

AK KADINLAR’DAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, yönetim kurulu toplantısını Ortamahalle Timurciler Konağı'nda gerçekleştirdi. Toplantıda seçim sürecinin yanı sıra ilerleyen dönemde yapılacak faaliyetler de istişare edildi.

Toplantının başkanlığını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, seçim sonuçlarının değerlendirilmesiyle ilgili katılımcılarla görüş alışverişinde bulundu. Ardından, ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek olan faaliyetler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıya Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz'ın yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan da katılım sağladı. İl Kadın Kolları Başkanı Cihan, nazik davetleri için teşekkür ederek, toplantının verimli geçmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Cihan, yaptığı açıklamada, Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin'in liderliğinde gerçekleştirilen toplantının seçim sonuçlarının değerlendirilmesi için önemli bir platform olduğunu belirtti. Katılımcılara teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Bu tür toplantıların, parti içi iletişimi güçlendirdiğini ve ortak hedeflere ulaşma adına önemli bir adım olduğunu vurgulayan Cihan, Kadın Kolları Teşkilatı'nın önümüzdeki dönemde de aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

HABER: NESRİN BAYRAM



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.