Tarih: 05.03.2025 12:43

AKÇAABAT’TA FACİAYA RAMAK KALDI

AKÇAABAT’TA FACİAYA RAMAK KALDI

Akçaabat’ta beton pompa mikserinin yüksek gerilim hatlarına temas etmesi sonucu elektrikler kesildi. Olaydan birkaç dakika sonra, mikserin elektrik yüklenmesi sonucu aracın lastiği patladı.

Akçaabat’ın Dürbinar Mahallesi, Yunus Emre Sokak’ta inşaat halindeki bir yapının ikinci katına beton dökümü gerçekleştirildiği sırada büyük bir tehlike yaşandı. Beton pompa mikserinin, yüksek gerilim hatlarına temas etmesi sonucu yaşanan olayda, elektrikler kesildi. Ancak tehlike bununla sınırlı kalmadı. Olaydan birkaç dakika sonra, pompa mikserinin elektrik yüklenmesi sonucu aracın lastiği patladı ve büyük bir faciadan dönüldü.

Olay sonrası, inşaatın müteahhidi ile AKSA yetkilisi arasında sözlü tartışmalar yaşandı. İnşaatın yetkilisi, yaklaşık 4 ay önce yüksek gerilim hattının bölgeden kaldırılması için dilekçe verdiklerini, ancak herhangi bir geri dönüş almadıklarını ifade etti. AKSA yetkilisi ise, beton dökümü yapılmadan 3 gün önce kendilerine bildirimde bulunulması gerektiğini belirterek, gerekli önlemleri almak için bu tür başvuruların önemine dikkat çekti.

Şans eseri, yaşanan olayda can kaybı olmazken, kesilen elektrik, inşaata beton dökümünün tamamlanmasıyla yeniden verildi.



HABER

HABER MERKEZİ

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.