Tarih: 20.05.2025 17:26

CHP’Lİ KÖROĞLU’NDAN KARAKOL TEPKİSİ

CHP’Lİ KÖROĞLU’NDAN KARAKOL TEPKİSİ

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Köroğlu, Pazarcık Jandarma Karakolu’nun, Kavaklı Mahallesi’ndeki Jandarma Komutanlığı bünyesine alınarak kapatılması yönündeki karara tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Kalanima Vadisi’nde yer alan 22 mahalleye hizmet veren Pazarcık Jandarma Karakolu’nun, Kavaklı Mahallesi’ndeki Jandarma Komutanlığı bünyesine alınarak kapatılması yönündeki karara tepki gösterdi.

Köroğlu, Akçaabat Dörtyol Mahallesi'nde bulunan karakolun bölge için taşıdığı öneme dikkat çekti. Söz konusu kararın bölge halkının güvenliği ve yaşam kalitesi açısından olumsuz sonuçlar doğurabileceğini belirten Köroğlu, “Akçaabat Dörtyol mahallesinde bulunan Jandarma Karakolu için kapatılma kararı verilmiş. Bu jandarma karakolunun Dörtyol mahallesi ve çevre mahalleler için önemini iyi anlamak gerekir. Bölge halkının refahı, güvenliği, aynı zamanda buradaki mahallelerin canlı ve yaşayan mahalleler olması için Jandarma Karakolu’nun önemi çok büyük.” dedi.

Karakol binasının mevcut durumu ve genişletilmesi için olumlu bir yaklaşım olduğunu belirten Köroğlu, “Mevcut karakol binası için ve karakolun genişletilmesi için mülk sahipleri de kamulaştırma yapılmasına olumlu bakıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Jandarma karakolunun siyasete alet edilemeyecek kadar önemli bir konu olduğunu vurgulayan Köroğlu, yetkililere çağrıda bulunarak, “Jandarma karakolu siyasete alet edilecek bir konu değil. Bu konuda yetkili herkesin ve tüm siyasilerin ortak tavır sergileyerek; mahalle sakinlerinin, çevre mahalle sakinlerinin ve muhtarların önerilerine kulak vermesi gerekir. Bu hususta tüm girişimlerde bulunacağımızı da kıymetli kamuoyuna bildirmek isterim.” şeklinde konuştu.

 



HABER

HABER MERKEZİ

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.