Tarih: 07.05.2020 21:12

Elektrik hatları yer altına alınıyor

Facebook Twitter Linked-in

Elektrik hatları

yeraltına alınıyor

 

Koronavirüs nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı, ilçe merkezinde yapılan yatırımlar için de uygun bir ortam yaratıyor.  Sokağa çıkma nedeniyle gerçekleştirilen altyapı çalışmaları günlük yaşamı sekteye uğratmadığı gibi daha da hız kazanıyor.

Bu işlerden biri de ilçe merkezindeki bazı caddelerdeki elektrik hatlarının yer altına alınması işi oldu. Çoruh Elektrik tarafından gerçekleştirilen çalışmada ilçemizin merkez caddelerinden Orta Cadde ve bağlantılı İstiklâl Caddesi dilimi ile İnönü Caddesi’yle bağlantıyı sağlayan sokaklardaki elektrik hatları yer altına alınıyor.

Çalışmalarla ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şunları söyledi:

“Daha güzel, daha yaşanılabilir ve daha modern bir Akçaabat inşa etmek için İlçemizdeki bütün çalışmaları takip ediyoruz.  İlçemizde yer alan elektrik direklerinde bulunan kabloları yer altına alma çalışmaları yapılıyor. Elektrik tellerinin yer altına alınması ile birlikte cadde ve sokaklarımız daha güzel daha modern bir görünüme kavuşacak. Altyapı çalışmalarının ardından ise İlçemiz Cadde ve sokaklarının görsel açıdan modernize etmek için sürdürdüğümüz sokak sağlıklaştırma çalışmalarımız son hızıyla devam edecek.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —