Tarih: 27.02.2024 15:06

Gaddar Müdür Kim? Onur Saylak kimdir?

Facebook Twitter Linked-in

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisinde, Çağatay Ulusoy'un patronu olan Müdür karakterini canlandıran Onur Saylak'ın hayatı ve kariyeri oldukça çeşitli bir geçmişe sahiptir.

 

Onur Saylak, 12 Mayıs 1977 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü'nde eğitim görmüş ancak bu eğitimini yarıda bırakarak Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi alanında eğitim almıştır. Üniversite yıllarında tiyatroya ilgi duyan Saylak, üniversitenin tiyatro kulübüne katılarak amatör tiyatro oyunlarında sahne almıştır.

 

 

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazanan Onur Saylak, eğitimi süresince Ankara Devlet Tiyatroları'nda çeşitli oyunlarda rol almış ve Bilkent Tiyatrosu'nda Nâzım Hikmet'in "Her Şeye Rağmen" adlı oyununda da performans sergilemiştir. Ayrıca müzikal tiyatroya ilgi göstererek bazı tiyatro oyunları için şarkı sözleri yazmıştır.

 

 

Televizyon kariyerine 2003 yılında TRT 2'de yayımlanan "Hadi Gidelim" gençlik programını sunuculuğuyla başlayan Saylak, daha sonra "Hisarbuselik" dizisinde rol almıştır. İsmini geniş kitlelere duyuran oyuncu, "Kod Adı" dizisiyle büyük başarı elde etmiş ve sinema dünyasına "Sonbahar" filmiyle adım atmıştır. "Güz Sancısı" ve "Denizden Gelen" gibi önemli filmlerde rol alarak başarılı performans sergilemiştir.

 

 

2011 yılında oyuncu Tuba Büyüküstün ile evlenen Onur Saylak'ın bu evlilikten "Maya" ve "Toprak" adını verdikleri ikiz kızları dünyaya gelmiştir. Ancak çift, 2017 yılında boşanma kararı almıştır. 2015 yılında "b.i.t arts" adında bir film şirketi kuran Saylak, aynı yıl eşi Tuba Büyüküstün ile birlikte rol aldığı "Orman" adlı kısa filmle yönetmenlik deneyimine adım atmıştır.

 

2020 yılında menajer Gözde Yılmaz ile evlenen Onur Saylak'ın bu evlilikten 2020 tarihinde "Deniz Ali" adını verdikleri bir oğlu dünyaya gelmiştir.

HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —