Tarih: 27.06.2025 15:20 Güncelleme: 27.06.2025 15:24

KORAY SİVRİKAYA DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KORAY SİVRİKAYA DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cemil Bektaş ve Temel Kazancıoğlu’nun ardından Koray Sivrikaya da Sebat Gençlik Spor başkanlığı için yarışa katıldı.

Sebat Gençlik Spor Kulübü’nde yarın yapılacak kongre öncesi başkanlık yarışı hız kazandı. Mevcut Başkan Cemil Kalkışım’ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından kulüpteki adaylık süreci hareketli bir hal aldı.

İlk olarak mevcut yönetim kurulu üyelerinden Cemil Bektaş adaylığını açıklamış, ardından iş insanı Temel Kazancıoğlu başkanlık için aday olmuş ve kulübe üyelik başvurusunda bulunmuştu.

Bugün ise iş insanı Koray Sivrikaya da kulübe üyelik başvurusunu yaparak başkanlığa adaylığını açıkladı. Sivrikaya, kulüpte yaşanan gelişmelerin kendisini bu göreve talip olmaya yönelttiğini belirtti.

Sebat Gençlik Spor Kulübü başkanlığına adaylığını açıklayan Koray Sivrikaya, sürece ilişkin değerlendirmede bulundu. Sivrikaya, “Kulübümüzün içinden geçtiği süreç, beni bu göreve talip olmaya yöneltti. Akçaabat Sebat Gençlik Spor, geçmişiyle gurur duyduğumuz, geleceği ise hep birlikte inşa etmemiz gereken bir değerdir. Bu kulübü sportif, mali ve kurumsal anlamda daha güçlü bir yapıya kavuşturmak için ekip arkadaşlarımla birlikte göreve talibiz. Bu zorlu görevi üstlenmeye hazır olduğumuzu belirtir, tüm üyelerimizin desteğini beklerim.” dedi.

 



HABER

NESRİN BAYRAM

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.