Tarih: 27.04.2024 13:45

MÜFTÜ GENÇ’TEN 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARINI ZİYARET

MÜFTÜ GENÇ’TEN 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARINI ZİYARET

Akçaabat İlçe Müftüsü Yusuf Genç, Kavaklı Mahallesi ile Darıca Mahallesi Sahil ve Darıca Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında eğitim öğretim gören minik öğrencileri ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığınca, Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğretimi yanında, milli birlik ve beraberlik bilincinin geliştirilmesi, sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlendirilmesi, vatan, millet ve bayrak gibi milli ve manevi değerlerin özümsetilmesi, bir arada yaşama ve sorumluluk bilincinin geliştirilmesi gibi değerlerin kazandırılması amacıyla açılan 4-6 yaş Kur’an Kurslarında verilen eğitimlerini yerinde gören Müftü Yusuf Genç, kurs yetkilileriyle eğitimlerin etkinlik ve verimliliğini artırmaya yönelik değerlendirmelerde bulundu.

4-6 yaş grubu minik öğrencilerle sohbet eden, eğitim ve öğretimlerine katkı sağlayan oyunlarına katılan Müftü Genç, öğrencilerin başarı ve heyecanından memnun kaldığını ifade etti. Genç, kurs yöneticilerine ve kursta görevli Kur'an Kursu Öğreticilerine de teşekkür ederek eğitim öğretim hizmetlerinde başarılar diledi.

HABER: İSMAİL HAKKI ŞENTÜRK



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.