-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
ORTAMAHALLE’DE YOLLAR BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR
Akçaabat’ın tarihi dokusuyla öne çıkan mahallesi Ortamahalle’de, doğalgaz, elektrik ve internet altyapı çalışmalarının ardından bozulan yolların onarımı başladı.
Ortamahalle’de doğalgaz döşemesi, elektrik hatlarının yer altına alınması ve fiber internet altyapısı çalışmaları nedeniyle zarar gören yollar, yeniden düzenleniyor. Mahalle Muhtarı Tekin Aydın’ın girişimleriyle Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve yüklenici firma personeli, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Pazar günü olmasına rağmen ekiplerin sahada olduğunu belirten Muhtar Tekin Aydın, parke döşeme işlemlerinin Yıldızoğlu, Akar, Engin, Tütün, Mısır, Çubuk ve Hacımusaoğlu sokaklarında tamamlandığını, yalnızca küçük rötuşların kaldığını söyledi.

Çalışmaların Ihlamur Sokak’ta tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Aydın, önümüzdeki günlerde Yeni Cami, Serdar, Zümrüt ve Sümbül sokaklarında da onarım yapılacağını kaydetti.

Muhtar Aydın, özverili çalışmaları için belediye ve yüklenici firma ekiplerine teşekkür ederek, vatandaşlardan biraz daha sabır istedi. Aydın, “Çalışmalar tamamlandığında Ortamahalle, yollarıyla bambaşka bir görünüme kavuşacak.” dedi.

