11128,85%0,11
42,42% -0,02
49,28% -0,03
5722,98% -1,00
9296,47% -0,33
Akçaabat’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği düzenlendi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Akçaabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Söğütlü Atletizm Stadı’nda özel bir etkinlik gerçekleştirildi.
Programa, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Bayraktar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Usta, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Salih Durdu, öğrenciler ve veliler katıldı.
Söğütlü Atletizm Stadı Judo Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, çocuklar çeşitli aktivitelerle eğlenirken, özel gereksinimli bireylerin sosyal hayatta daha aktif rol alması gerektiği vurgulandı. Yetkililer, bu tür etkinliklerin farkındalığı artırma açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

