-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
SAMET BULUT TOKYO’DA TATAMİYE ÇIKIYOR
Kariyerine sayısız başarı sığdıran milli judocu Samet Bulut, Tokyo’da ay-yıldızlı formayla bir kez daha tarih yazmaya hazırlanıyor.
Akçaabatlı milli judocu Samet Bulut, 25. Deaflympics’te Türkiye adına tatamiye çıkmaya hazırlanıyor. Üçer kez Deaflympics ve dünya şampiyonu olan sporcu, Tokyo’da yeniden tarih yazmayı hedefliyor.
Türkiye Judo Federasyonu milli takım kafilesi, Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenen 25. Deaflympics (İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları) için hazırlıklarını tamamladı. Organizasyonda Türkiye’yi temsil edecek isimler arasında Akçaabat’ın yetiştirdiği Trabzonun Yıldızları Spor Kulübü sporcusu +100 kilo judocu Samet Bulut öne çıkıyor. Bulut, iki gün sonra Deaflympics tatamisinde yeniden ay-yıldızlı forma için mücadele verecek.
Kariyerinde 3 Deaflympics Şampiyonluğu, 3 Dünya Şampiyonluğu bulunan milli sporcu, Tokyo’dan bir kez daha altın madalya ile dönmeyi hedefliyor.
Samet Bulut’un bugünlere gelmesinde büyük emeği bulunan antrenörleri Mustafa Balcı ve her aşamada desteklerini esirgemeyen Ayhan Balcı için kulüp yönetimi teşekkür mesajı iletti. Sporcunun Tokyo’daki hazırlıklarını ise antrenörü Bayram Çelik yakından takip ediyor.

Trabzon’un gücünü ve azmini dünya arenasında temsil eden Samet Bulut’un yeni bir başarı hikâyesi yazması bekleniyor.

