10741,55%-0,02
40,65% 0,04
46,94% 0,98
4366,28% 1,56
6992,00% 0,92
Geniş katılımla yapılan toplantıda, kentte düzenlenecek spor etkinliklerinin güvenli ve sorunsuz şekilde icra edilmesi amacıyla alınacak önlemler ele alındı.
Trabzon Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kurul toplantısına; Vali Yardımcısı Dr. Ali Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral B. Murat Yakın, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı Binbaşı Aytaç Bayırlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Topsakal, Sebat Gençlik Spor Asbaşkanı Aslan Güner ile ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.
Toplantıda, özellikle yeni sezon öncesinde spor müsabakalarında karşılaşılabilecek olası güvenlik riskleri değerlendirilirken, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi vurgulandı. Ayrıca müsabakalarda seyirci güvenliği, acil durum planları ve sağlık hizmetlerinin koordinasyonu gibi konular da istişare edildi.